Ashley van Lieshout

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Ashley van Lieshout. Degene die op zaterdag lessen volgen kennen mij vaak al. Ik ben nu ongeveer een jaar instructeur bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer. Ander half jaar geleden zocht ik een stageplaats. Ik heb zelf met mijn honden bij Martin Gaus Rotterdam getraind, maar helaas is die hondenschool ermee gestopt. Gelukkig kwam ik Edwin tegen op het Animal Event en mocht ik stage lopen. Na mijn stage periode ben ik blijven hangen, omdat de sfeer van de Hondenschool en de manier van lesgeven mij erg aanspreken. Je zult me nu vaak op zaterdag tegenkomen en indien nodig ook op doordeweekse avonden.
Bij mij thuis hebben we drie Spaanse waterhonden, Amiga van 11,5, haar dochter Tara van 8 en kleinzoon Amor van 4,5 jaar. Van alle drie de honden heb ik veel mogen leren. Naast de cursussen bij Martin Gaus Rotterdam heb ik G&G gelopen en volg ik met Amor nu recreatief behendigheid en doe ik met Amiga aan praktijk speuren. Ik hou ervan om lekker bezig te zijn met mijn honden. Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn om je hond bepaalde trucjes aan de leren, spreek me dan vooral aan. Dan help ik jullie graag verder.

Ashley