Puppy

Elke dinsdag en zaterdag instromen in de puppycursus

Als een jonge pup bij u in huis komt is deze meestal een week of 8 à 9 oud. Hij bevindt zich dan in een ontzettend belangrijke fase van zijn leven: de socialisatieperiode. Op dit moment is alles erop gericht om te leren hoe de wereld om hem heen in elkaar zit. Wat daarin bedreigingen zijn en wat er gewoon bij het leven hoort. En hierin wordt een belangrijke basis voor zijn verdere leven gelegd.
Daarom bieden wij met een speciale op jonge puppen aangepaste Puppysocialisatiecursus. U kunt hier meteen in instromen zodat u en uw pup ook in deze vroege periode direct de juiste begeleiding krijgen.
Op speelse manier gaat u in 4 lessen aan de slag met o.a. de eerste gehoorzaamheidsoefeningen, samenwerking, spelen, socialisatie en zelfbeheersing.
Tijdens een aparte theorie-avond behandelen we onderwerpen als: hoe lang mag mijn pup lopen, hoe voorkom ik dat hij zo bijt, hoe maak ik mijn pup zindelijk etc. We raden u aan deze theorie-avond al te volgen voordat u de pup in huis krijgt zodat u optimaal bent voorbereid op zijn/haar komst.