Basiscursus

Basiscursus

In de basiscursus ‘Leren Samenwerken’ wordt de aandacht vooral gericht op de samenwerking tussen u en uw hond. U leert om uw hond beter te begrijpen en u maakt uzelf trainingstechnieken eigen die ervoor zorgen dat uw hond en u echt een vertrouwde, veilige en hechte relatie opbouwen. Uw hond gaat luisteren naar wat u van hem vraagt, simpelweg omdat hij het fijn vindt om naar u te luisteren!

In zes weken tijd heeft u twee keer per week les. Een dag in de week doen we de praktijklessen op het veld, de andere dag in de week de online theorie en tussendoor krijgt u ‘huiswerk’ om het geleerde in praktijk te brengen. Want het is leuk als de hond ‘op school’ naar u luistert, maar het is natuurlijk nóg belangrijker dat u thuis en in de eigen omgeving goed met elkaar uit de voeten kunt.

U zult merken dat u en uw hond samen veranderen, wat het leren voor beide partijen prettig maakt. De cursus geeft een snel en optimaal resultaat: u zult versteld staan van wat uw hond én u leren in slechts een paar weken tijd. Het is de basis voor een leven lang een fantastische relatie met uw hond.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De eerste les is altijd een online introductieles. Vervolgens heeft u 2 keer per week les, op maandag en donderdag. U kiest zelf of u de les ’s morgens of ’s avonds volgt. Naast het praktijkgedeelte heeft u een keer per week theorieles. Het praktijkgedeelte duurt ca. 45 minuten, het theoretische deel duurt ca. 1 tot 1.5 uur. De basiscursus start elke zes weken. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven werken we met kleine praktijkgroepen. Aan het eind van de cursus kunt u deelnemen aan de eindevaluatie.

Het theoretische deel van de Basiscursus wordt gegeven middels online bijeenkomsten, deze zijn om 10.00 uur of om 19.30 uur te volgen op de betreffende cursusdag. U ontvangt na inschrijving van ons een uitnodiging voor het bijwonen van de online bijeenkomst die u dus vanuit uw eigen luie stoel kunt volgen. 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf circa twaalf weken oud. Een maximum leeftijd is er niet, een hond is immers nooit te oud om te leren!

Wat kost het?

De cursus die in totaal bestaat uit 11 lessen kost € 197,50

Startdatum: donderdag 3 december 2020 om 10.00 uur of 19.30 uur

 

Les Datum
Introductieles (online theorie) 3 december
les 1         7 december
les 2         10 december
les 3         14 december
les 4         17 december
les 5         21 december
les 6         28 december
les 7         4 januari
les 8         7 januari
les 9        11 januari
les 10     (inclusief eindevaluatie) 14 januari

 

Startdatum: maandag 18 januari 2021 ochtend of avond

 

Les Datum
Introductieles (online theorie) 18 januari
les 1         21 januari
les 2         25 januari
les 3         28 januari
les 4         1 februari
les 5         4 februari
les 6         8 februari
les 7         11 februari
les 8         15 februari
les 9        18 februari
les 10     (inclusief eindevaluatie) 22 februari

 

Startdatum: donderdag 25 februari 2021 ochtend of avond

 

Les Datum
Introductieles (online theorie) 25 februari
les 1         1 maart
les 2         4 maart
les 3         8 maart
les 4         11 maart
les 5         15 maart 
les 6         18 maart
les 7         22 maart
les 8         25 maart
les 9        29 maart
les 10     (inclusief eindevaluatie) 1 april