Gewoon Lekker Bezig Zijn

Home » Cursussen » Gewoon Lekker Bezig Zijn

Cursus gewoon Lekker Bezig Zijn!

Voor iedereen die klaar is met de vervolg 2 cursus!! Wil je graag verder trainen in een combinatie van gehoorzaamheid en Sport en Spel, maar is het doel vooral om leuk bezig te zijn met je hond en hem of haar nieuwe andere uitdaging te bieden?

Dan is GLBZ met je hond voor jou de perfecte cursus.  We gaan vooral kijken naar wat jullie en de honden leuk vinden. Dit combineren we met een aantal nieuwe, leuke gehoorzaamheidsoefeningen. Dit kan op het trainingsveld zijn, maar daar waar mogelijk ook in het park of op andere locaties.  Dit om de band tussen jou en je hond nog meer te verbeteren.

Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng en ideeën,  Heb je bepaalde punten die je nog zou willen verbeteren? Waar wil je met je hond aan werken? Heb je vragen als: hoe leer ik mijn hond bepaalde zaken aan, hoe bouw ik dat op? Dat kan allemaal aan bod komen in deze leuke cursus.

Kortom, een cursus waar we eigenlijk alles in kwijt kunnen, als je maar lekker bezig bent met je hond! 

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus is een combinatie sport en spel en gehoorzaamheid. Afhankelijk van de vraag zullen wij het lesprogramma bepalen.

De lessen worden aangeboden op het niveau van iedere individuele hond.  Tijdens de lessen zal de moeilijkheidsgraad worden opgebouwd.

En omdat de cursus elke keer weer anders is kun je deze cursus ook meerdere keren volgen, zolang je maar lekker bezig wil blijven met je hond. 

Voor wie?

Voor iedereen die graag leuk met de hond bezig wil zijn en de vervolg 2 cursus heeft afgerond.

Wat kost het?

6 lessen van 50 minuten € 97,50

Startdatum donderdag 23 mei 20.30 uur (VOL)

 

Les 1 23 mei
Les 2 30 mei
Les 3 6 juni
Les 4 13 juni
Les 5 20 juni
Les 6 27 juni

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over