Hierkomen

 

Cursus Hierkomen

Een hond die komt wanneer hij geroepen wordt, dat is het streven van vele eigenaren. Dit blijkt in de praktijk toch dikwijls een lastig onderdeel van de gehoorzaamheid. Een vaak gehoorde klacht is dat de hond alleen komt als er niets leukers te doen is, of dat hij pas komt wanneer hij uitgespeeld of uit gesnuffeld is.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Tijdens de cursus ‘Hierkomen’ bouwen we het hier komen opnieuw op. We leren de hond een nieuw signaal aan en begeleiden u in hoe u dit signaal kracht kunt geven. De focus van de hond wordt verlegd: minder focus op de omgeving, en meer focus op de geleider. We onder meer aan de slag met het optimaliseren van uw lichaamstaal, uw timing en de aard van uw beloningen. Daarmee intensiveren we de interactie tussen u en uw hond met als gevolg een gemakkelijkere hier komer. We oefenen op verschillende locaties in (de buurt van) Zoetermeer, dit kan zijn in een bos, een parkeerterrein, op straat, kortom de echte praktijk.

Voor wie?

Voor de cursus ‘Hierkomen’ is het volgen van de basiscursus vereist. Bovendien dienen de honden sociaal op soortgenoten te reageren.

Wat kost het?

6 lessen van 50 minuten. € 97,50

De cursus gaat door bij minimaal 3 cursisten. Het maximum aantal ligt op 5 cursisten.

Startdatum zondag 24 maart 13.00 uur
Les Datum
Les 1 24 maart
Les 2 31 maart
Les 3 7 april
Les 4 14 april
Les 5 28 april
Les 6 12 mei
Startdatum zondag 19 mei 13.00 uur
Les Datum
Les 1 19 mei
Les 2 26 mei
Les 3 2 juni
Les 4 16 juni
Les 5 23 juni
Les 6 30 juni

Enjoy Cleaning Up

LEES MEER

Puppycursus

Een goede start voor uw pup

LEES MEER

Basiscursus

Leer samenwerken met uw hond

LEES MEER

Workshops

Doe mee aan onze workshops!

LEES MEER

Privéles

Uitgangspunt is uw vraag

LEES MEER