Hierkomen

Home » Cursussen » Hierkomen

Cursus Hierkomen

Een hond die komt wanneer hij geroepen wordt, dat is het streven van vele eigenaren. Dit blijkt in de praktijk toch dikwijls een lastig onderdeel van de gehoorzaamheid. Een vaak gehoorde klacht is dat de hond alleen komt als er niets leukers te doen is, of dat hij pas komt wanneer hij uitgespeeld of uit gesnuffeld is.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Tijdens de cursus ‘Hierkomen’ bouwen we het hier komen opnieuw op. We leren de hond een nieuw signaal aan en begeleiden u in hoe u dit signaal kracht kunt geven. De focus van de hond wordt verlegd: minder focus op de omgeving, en meer focus op de geleider. We gaan onder meer aan de slag met het optimaliseren van uw lichaamstaal, uw timing en de aard van uw beloningen. Daarmee intensiveren we de interactie tussen u en uw hond met als gevolg een gemakkelijkere hier komer. We oefenen op verschillende locaties in (de buurt van) Zoetermeer, dit kan zijn in een bos, een parkeerterrein, op straat, kortom de echte praktijk.

Voor wie?

Voor de cursus ‘Hierkomen’ is het vereist dat u de Basiscursus op onze hondenschool hebt gevolgd. Bovendien dienen de honden sociaal op soortgenoten te reageren.

Wat kost het?

4 lessen van 50 minuten en een evaluatie € 97,50

De cursus gaat door bij minimaal 3 cursisten. Het maximum aantal ligt op 5 cursisten.

Startdatum zaterdag 25 mei 14.30 uur

 

Les 1 25 mei
Les 2 1 juni
Les 3 8 juni
Les 4 15 juni

 

 

Startdatum zaterdag 6 juli 13.30 uur

 

Les 1 6 juli
Les 2 13 juli
Les 3 20 juli
Les 4 27 juli

 

 

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over