Massage

Massage

 

Het nut van hondenmassage is al vele malen bewezen: Een hond die fysiek en mentaal in balans is voelt zich fitter, energieker en is gelukkiger! Een ontspanningsmassage kan bijvoorbeeld helpen om je hond meer te laten ontspannen bij angst, hyperactiviteit, stramheid in de spieren bij ouderdom of gewoon omdat hij het lekker vindt. 

Honden moeten vaak wennen aan aanrakingen van massage. Door jullie stapsgewijs mee te nemen in de verschillende technieken, oefeningen en theorie, werken we in vier weken naar een volledige ontspanningsmassage toe. Niet alleen jij, maar ook je hond kan in een rustig tempo wennen aan de aanrakingen en massage technieken. Wekelijks bespreken we hoe het is gegaan en waar je nog wat extra begeleiding nodig hebt. Iedereen werkt op zijn eigen niveau, iedere hond (en mens) is immers uniek. Ongeacht jouw reden om mee te doen zal jullie band hoe dan ook versterken. Jullie gaan nauw samenwerken en je gaat leren de grenzen van je hond (nog beter) te herkennen en hierop te acteren met als resultaat een (nog) betere vertrouwensband tussen jullie.

 

Voor wie is het?

Voor alle honden (mits sociaal naar andere honden), ongeacht leeftijd.

 

Wat kost het?

4 lessen voor € 75,–

 

Inschrijven?

Dat kan via de site van Dogquality van Natascha Doze. Zij verzorgt de training. Via bijgaande link kunt u zich inschrijven.

https://dogquality.nl/agenda/

 

 

 

 

vrijdag 1 oktober 9.00 uur
Les Datum
Les 1 1 oktober
Les 2 8 oktober
Les 3 15 oktober
Les 4 22 oktober
dinsdag 23 november 19.00 en 20.00 uur, beide tijden zijn VOL
Les Datum
Les 1 23 november
Les 2 30 november
Les 3 7 december
Les 4 14 december