Adinda van Driel

Hallo, ik ben Adinda van Driel. Met veel plezier combineer ik mijn functie als leidinggevende in de financiële sector met les geven op de Martin Gaus Hondenschool.

 

Tijdens mijn jeugd zijn er altijd honden in huis geweest en nam ik al graag deel aan gehoorzaamheidscursussen. Mijn eerste ervaring met de hondenschool in Zoetermeer was toen ik het logeeradres was voor een lieve zwarte labrador, en samen hiermee de basiscursus heb gevolgd. Dit wakkerde de passie voor honden weer aan en samen hebben we menig uur op het veld doorgebracht.

 

Om dit enthousiasme voort te zetten ben ik de Martin Gaus Academy in Lelystad de opleiding tot Kynologisch Instructeur gaan volgen. Ook heeft de stageperiode op de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer veel bijgedragen aan mijn kennis.

 

De ontwikkeling zien in een serie van lessen, combinaties die samen steeds sterker worden. Het is ontzettend leuk om daar onderdeel van uit te maken!

Ik ontmoet je graag in één van de lessen!