De Beste Hondenschool in de Buurt van Den Haag

Home » Hondenschool Den Haag

Ben je op zoek naar een professionele hondenschool in de buurt van Den Haag? Zoek niet verder! Bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer, gevestigd in de nabijheid van Den Haag, bieden we hoogwaardige trainingen en diensten voor jouw trouwe viervoeter. Met jarenlange ervaring en een passie voor het trainen van honden, helpen we je graag om een sterke band op te bouwen en je hond op te voeden tot een gehoorzame metgezel.

Onze Deskundige Trainers

Bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer begrijpen we dat elke hond uniek is en een persoonlijke benadering nodig heeft. Onze deskundige trainers zijn ervaren en goed opgeleid in verschillende trainingsmethoden. Ze werken nauw met jou samen

 

Uitgebreid Cursusaanbod

Bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer geloven we dat een goed opgevoede hond een gelukkige hond is. Daarom bieden wij een breed scala aan cursussen die je kunnen helpen bij de opvoeding en training van je hond. Of je nu een puppy hebt die de basisbeginselen moet leren of een volwassen hond die wat extra training nodig heeft, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Onze puppycursus legt de basis voor een gehoorzame en goed gesocialiseerde hond. We leren je puppy essentiële vaardigheden zoals zindelijkheidstraining, basiscommando’s en het omgaan met verschillende situaties en omgevingen.

Voor volwassen honden bieden we gehoorzaamheidstraining op verschillende niveaus. Of je hond nu nog moet leren luisteren naar basiscommando’s of je wilt werken aan geavanceerdere vaardigheden zoals loslopen en beheersing, onze ervaren trainers staan voor je klaar.

Positieve Trainingsmethoden

Bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer geloven we in positieve trainingsmethoden. We maken gebruik van beloningsgerichte technieken om gewenst gedrag te stimuleren en werken aan het opbouwen van een sterke band tussen jou en je hond. Onze trainers zorgen voor een veilige en stimulerende omgeving waarin jouw hond kan leren en groeien op een manier die leuk en effectief is.

Centrale Locatie in de Buurt van Den Haag

Onze hondenschool is gunstig gelegen in de buurt van Den Haag, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor hondenbezitters in de regio. Of je nu in Den Haag, Delft, Leidschendam of andere omliggende gebieden woont, onze locatie in Zoetermeer is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. We hebben ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plekje voor je auto.

Professionele Faciliteiten en Persoonlijke Aandacht

Bij Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer begrijpen we dat een goede leeromgeving essentieel is voor effectieve training. Onze hondenschool beschikt over professionele faciliteiten die zijn ontworpen met het comfort en de veiligheid van zowel honden als eigenaren in gedachten. Of het nu gaat om overdekte trainingsruimtes voor regenachtige dagen of ruime buitenruimtes voor praktijkoefeningen, we bieden de ideale setting voor het leren en oefenen van nieuwe vaardigheden.

Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We willen dat elke hond en eigenaar zich op hun gemak voelen en vol vertrouwen kunnen leren. Onze trainers staan altijd klaar om individuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij specifieke uitdagingen die je kunt tegenkomen tijdens de training. Jouw succes is ons succes!

Heeft u vragen?

We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Sorry wij zijn gesloten.

Puppy Socialisatie

Vervolg II

Puppy Basiscursus

Vervolg III

Basis cursus

Gewoon lekker bezig zijn

Vervolg I

Cursus speuren

Hoopers

Hierkomen

Behendigheid

Sport & spel

Detectie

Massage

Enjoy Cleaning Up

Kind & hond

Neuswerk

Nosebedience

Rally-O

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over